Úspěchy Edenred za rok 2018 | Články | Edenred

Úspěchy Edenred za rok 2018 | Články | Edenred

Czech Republic
Edenred

Úspěchy Edenred za rok 2018

10. 1. 2019

Zavedení Google Pay, nový web a stoupající oblíbenost elektronických karet s benefity. Rok 2018 byl plný novinek a pozitivních změn. Přečtěte si, čeho se nám v roce 2018 podařilo v Edenred dosáhnout.

  1. Spuštění Google Pay
    V červnu jsme jako první nebankovní společností spustili platbu prostřednictvím Google Pay. Jde o jednoduchý a rychlý způsob placení jen s pomocí chytrého mobilního telefonu. Díky zavedení Google Pay stoupnul zájem jak o karty Ticket Restaurant, tak i Edenred Benefits. Uživatelé nejvíce oceňují rychlost placení a možnost jít na oběd pouze s mobilem. Hned začátkem roku 2019 mají s podporou Google Pay přijít další dvě tuzemské banky – Fio banka a Equa Bank.
  2. Nový web
    Dalším splněným cílem v roce 2018 se stal náš nový hlavní web. Ten jsme v porovnání s předchozí verzí zjednodušili a zmodernizovali. Naši klienti i uživatelé karet se snadno dostanou ke všem informacím, které potřebují. Web je přehlednější a sklízí řadu pozitivních referencí od klientů i uživatelů.
  3. Rostoucí zájem o elektronické stravenky skrz Stravenkový portál
    Dnešní doba si žádá jednoduchá a rychlá řešení, která jsou zároveň přehledná a snadná na zpracování. I proto roste popularita a poptávka po Stravenkovém portálu, který jsme uvedli na trh v září 2018. Rok 2018 se díky tomu stal rokem enormního nárůstu poptávek po stravenkových kartách Ticket Restaurant. Projevilo o ně zájem nejvíce klientů od doby zavedení stravenkové karty a jejich počet stále roste.
  4. Rozšíření a aktualizace sítě partnerů
    Společně s rostoucím zájmem o karty Ticket Restaurant a Edenred Benefits, ze strany uživatelů a klientů, přišel i zájem partnerů. V roce 2018 se tak naše partnerská síť rozšířila o více než šest tisíc nových míst. Současně došlo po spuštění nového webu k aktualizaci naší sítě. Nový vyhledávač, na webu i v aplikaci TicketCard by Edenred, tak nabízí uživatelům našich benefitů všechny potřebné informace. Najdete díky němu nejbližší místa, kde přijímají naše karty a poukázky, zároveň i informace o zůstatku a pohybech na účtu.
  5. Nové kanceláře
    A naší největší interní změnou pak bylo stěhování na novou adresu. Z centra Prahy jsme se přestěhovali o pár kilometrů dál, do srdce Karlína. Od května tak sídlíme v moderní budově Butterfly s nádhernou zelenou fasádou, kterou navrhl architekt David Chisholm z renomovaného mezinárodního ateliéru CMC Architects.

    Co se povedlo v roce 2018 vám?

Další články

zaměstnanec

Jak naložit s kartou, které vypršela platnost?

Velká část z nás používá Edenred Card takřka každý den. Co ale dělat, když se její platnost nachýlí ke konci? I karta, která už si své odsloužila, může být stále užitečná!

Číst více27. 6. 2024

Food | zdravý oběd | Edenred

Program FOOD | Výsledky průzkumu Barometr

Češi si myslí, že dokážou rozeznat zdravé od nezdravého jídla a že mají přehled o zásadách zdravého stravování. To však neznamená, že jim skutečně rozumí a dodržují je.

Číst více6. 6. 2024

ISO certifikace

Společnost Edenred disponuje ISO certifikací

Číst více17. 4. 2024